LMS Energy Headquarters | DesignInc

LMS Energy Headquarters in Adelaide marks a significant shift from traditional operations to a hybrid workplace, encouraging industry, employees, and families to unite as a community. The repurposed building spans two levels connected by a central light-filled stairway. A tiered planter and seating area beneath the stairs serves as a waiting area that leads into a spacious kitchen and gathering space. Different work settings support the open plan offices, including quiet rooms and booths and formal and informal collaboration spaces that promote teamwork and offer flexibility for remote employees. The design team has chosen eco-friendly materials and incorporated greenery, glazing film, and curtains to reduce solar heat gain. A rooftop solar array powers the building, and the underground car park houses two electric vehicle chargers. The new headquarters reflects LMS Energy’s innovative industrial spirit while maintaining a commitment to environmental and social sustainability.

This form is now closed.